Geobiologia sobre plànol

En els darrers dies hem estat treballant en un nou projecte de vivenda unifamiliar al municipi de Teià. Geobiolocat ha realitzat mesures de camps electromagnètics i de geopaties abans d'aixecar façanes i tabics interiors de la vivenda evaluada.

Geobiologia sobre plànol


Anticipar-se a nivell geobiològic pot estalviar molts mals de cap i costos derivats dels problemes amb les radiacions i les geopaties si es solventen en orígen. Igual que ho fem amb la geotècnia, la geobiologia hauria de ser un pas imprescindible abans de tirar endevant qualsevol projecte residencial. Per què exposar-se a problemes de salut en la nostra llar nova? Podem més enllà ben segurs, dient que seria primordial avançar-se amb aquests estudis, inclús abans de la compra de la finca.

Una bona planificació sobre plànol és la millor manera de treballar en l'àmbit de la Geobiologia i saber que la nostra vivenda serà una vivenda saludable.

2 comentaris:

  1. Molt interessant, cóm feu les mesures de les geopaties? Moltes gràcies.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Bones Núria. Encantats que et resulti interesant. A grans trets habitualment ho fem de dos maneres: O bé solicitem una traçada en guix sobre el terreny i fem mesures (Hartmann-Curry i Vetes d'aigua) per després plasmar-ho sobre plànol; o bé mesurem un cop aixecades les estructures i forjats de formigó i abans d'inici de tabiqueria i així esquivar geopaties amb noves distribucions. Salut i gràcies pel teu interés.

      Suprimeix